Hundkurser

Hundar är livet

Vi kallar våra hundkurser så för att hundarna innebär så mycket, träning, tävling, prov, jakt, social samvaro, nya vänner, resor osv. Välkomna till oss, Leif och Inga-Lena Liljeblad på Adelövs Prästgård!

Vi skaffade vår första jaktlabrador 1997 och då tog vi också jägarexamen. Vi har alltid jakten med vår apportör i tankarna när vi tränar och håller kurs. Tillsammans har vi hittills fört fram 6 labradorer till jaktprovschampion och vi har startat 5 stycken på KKL och blivit godkända. På höstarna är våra hundar uppskattade apportörer på and och fasan på ett 20 -tal större och mindre gårdsjakter. Det blir även flera dagars sjöfågeljakt vid kusten varje år.

Våra hundar gör  fina provresultat på både i Sverige och utomlands. Vi har startat i Skottland ( Scottish Game Fair), Norge ( IWT och WT), Danmark ( Danska Retrievermästerskapet), Tyskland ( Mocktrail) och Schweiz ( IWT). Mer om våra resultat finns på varje hunds egen sida.

 

 

 

Markeringsträning

Publicerad av den mar 5, 2018 i Blog, Hundkurs | 0 Kommentarer

En hund som är en god markör är guld värd på prov och jakt! Vi inbjuder till en tränings dag på spännande marker med markeringar på både land och vatten. Anmälan på formuläret, se Hundar är livet  – kurser. Max 8 ekipage. 1/5 – halvdag ( skott och lättare lunch ingår) Kostnad 600 kr  Fulltecknad 6/5 – halvdag ( skott och lättare lunch ingår) Kostnad 600kr Fulltecknad

Läs mer...

Hundar är livet – kurser

Publicerad av den jan 1, 2017 i Blog, Hundkurs | 0 Kommentarer

Hundar är livet – kurser

  Privata kurser Vi tar gärna emot enskilda ekipage eller grupper för träning. Vi skräddarsyr en dag eller helg efter dina önskemål. Vi har fyra dubbelrum att tillgå och kan ordna en god middag på kvällen. Vi tar också gärna emot ekipage för en- eller två-timmarsträning. Med fördel kan man boka 4 träffar med några veckor mellan för bästa resultat. Då tränar ni vidare själva hemma mellan träffarna och det blir en kontinuitet i träningen. Välkommen med en förfrågan!     LÄS MER HÄR   Anmäl dig här: Kommentarer eller frågor är...

Läs mer...