Valpkullen 2017


”Våran gula Gali” Firepoppy´s Galilahi (u. Firepoppy´s Candlelight e. SEJ(J)CH Jobeshill Buffalo Bill) är parad med Lakrits, Searover Twinkle Liquorice ( u. SEJ(J)CH SEJ(A)CH Searover Tans Twinkle e. SEJ(A)CH C.I.T. DKJCH NORDJCH FIJ(A)CH Blackthorn Bion). Gali är konstaterad dräktig och vi väntar valparna v.8. De är två unga lovande labradorer och vi tror mycket på den här kombinationen. Vi kommer att behålla en tik själva!

Torsdagen den 23/2 föddes 6 tikar och 3 hanar! Alla är svarta. Allt gick jättebra och Gali är så duktig med att ta hand om de små!

Gali har utvecklats mycket fint under hösten och gått från klarhet till klarhet. Hon tog sina två öppenklassettor i början på hösten och har sedan varit med husse på många andjakter och några fasanjakter. Hon är tyst, stadig och uppmärksam. Hon är noggrann i sitt sökarbete, kan riktigt dammsuga när det behövs och hon apporterar alltid snyggt och fint. Senaste fasanjakten satt hon okopplad vid Leif när han var skytt och skötte sig utmärkt trots att det föll fasaner frestande nära. Hon är kelig och go och det är barnbarnen som kallar henne ”Våran gula Gali”! De vill gärna gå med henne i koppel. Läs mer om henne på hennes egen sida där det finns länk till rasdata.

Lakrits är en genomtrevlig hane som trots sin ungdom redan tagit sina två öppenklassettor! Han är en välbalanserad hane som får arbetet att se enkelt ut. Han arbetar med fart och visar stor arbetslust och även en stor samarbetsvilja. Lakrits har också erfarenhet av andjakter och sköter sig utmärkt. Läs mer om Lakrits här:http://kopparhult.se/hundar-2/lakrits.html

Firepoppy´s Galilahi med sina valpar. Alla nio är placerade.