Hundkurser

Hundar är livet

Vi kallar våra hundkurser så för att hundarna innebär så mycket, träning, tävling, prov, jakt, social samvaro, nya vänner, resor osv. Välkomna till oss, Leif och Inga-Lena Liljeblad på Adelövs Prästgård!


Vi skaffade vår första jaktlabrador 1997 och då tog vi också jägarexamen. Vi har alltid jakten med vår apportör i tankarna när vi tränar och håller kurs. Tillsammans har vi hittills fört fram 6 labradorer till jaktprovschampion och vi har startat 5 stycken på KKL och blivit godkända. På höstarna är våra hundar uppskattade apportörer på and och fasan på ett 20 -tal större och mindre gårdsjakter. Det blir även flera dagars sjöfågeljakt vid kusten varje år.

Våra hundar gör  fina provresultat på både i Sverige och utomlands. Vi har startat i Skottland ( Scottish Game Fair), Norge ( IWT och WT), Danmark ( Danska Retrievermästerskapet), Tyskland ( Mocktrail) och Schweiz ( IWT). Mer om våra resultat finns på varje hunds egen sida.

 

 

 

Vattendirigering, teorikurs

Publicerad av den Jan 9, 2017 i Blog, Hundkurs | 0 Kommentarer

Vi inbjuder till en halvdags teorikurs i vattendirigering den 19/3! Vi går bl.a igenom vad som skiljer vattendirigering från landdirigering, vilka problem som kan uppstå och hur man undviker dem, hur man undviker att hunden går upp i stress, hur vi tränar stoppsignal, linjetag och tecken på vatten. Vi börjar kl. 12 med lunch och slutar med en fika när vi tycker att vi är klara. Pris 600 kr. Anmälan på Inga-Lenas mail. Under våren kommer vi sedan arrangera en träningsdag med praktisk vattendirigering, med förtur för dem som varit med på den...

Läs mer...

Hundar är livet – kurser

Publicerad av den Jan 1, 2017 i Blog, Hundkurs | 0 Kommentarer

Hundar är livet – kurser

  Privata kurser Vi tar gärna emot enskilda ekipage eller grupper för träning. Vi skräddarsyr en dag eller helg efter dina önskemål. Vi har fyra dubbelrum att tillgå och kan ordna en god middag på kvällen. Vi tar också gärna emot ekipage för en- eller två-timmarsträning. Med fördel kan man boka 4 träffar med några veckor mellan för bästa resultat. Då tränar ni vidare själva hemma mellan träffarna och det blir en kontinuitet i träningen. Välkommen med en förfrågan!     LÄS MER HÄR   Anmäl dig här: Kommentarer eller frågor är...

Läs mer...